Info: contact@geokinetic.ro | Programari: 0722.382.182

Tratare entorse Bucuresti

Kinetoterapie Tratare entorse Bucuresti, tratare entorse sector 1 2 3 4 5 6. Kinetoterapie Tratare entorse la domiciliu Bucuresti.

Kinetoterapie Recuperarea medicala a entorselor sau gimnastica medicala de tratare a entorselor

Aceasta afectiune postraumatica se traduce prin intinderea si ruperea unor fibre ligamentare. In functie de severitatea lezionara (numarul de fibre rupte), entorsa este mai mult sau mai putin grava, putandu-se solda cu o articulatie stabila sau instabila.

Tratament Kinetoterapie entorse:
► Imobilizarea articulatiei, care poate dura de la cateva zile pana la 8-10 saptamani, in raport cu gravitatea leziunii.
► Pentru entorsele grave, de foarte multe ori, este necesara interventia chirurgicala.
► In perioada de imobilizare se vor executa miscari in articulatiile adiacente, cat si exercitii izometrice pentru mentinerea fortei musculaturii.
► Dupa indepartarea contentiei, se va trece la refacerea stabilitatii si mobilitatii controlate, se va apela si la exercitii selective pentru tonifierea anumitor muschi in functie de tipul entorsei. Astfel, in cazul entorselor ligamentelor laterale in entorsa de genunchi, vor fi antrenati bicepsul crural si tensorul fasciei lata. In cazul entorsei ligamentelor mediale-semitendinosul, semimembranosul, croitorul, dreptul intern,ca si vastul intern;pentru entorsa ligamentului incrucisat anterior se vor antrena in special ischiogambierii iar pentru a celui posterior tensorul sural.

Pentru mai multe detalii si oferte Kinetoterapie Tratare entorse Bucuresti trebuie doar sa ne contactati.

Acest tratament se poate efectua la domiciliul pacientului.
Bucuresti, sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6.
Pentru programare sunati la: 0722.382.182