Info: contact@geokinetic.ro | Programari: 0722.382.182

Kinetoterapie Sector 2

Kinetoterapie Sector 2 Bucuresti, tratamente kinetoterapie la domiciliu, consultatatii si recuperare kinetica in Sector 2 Bucuresti: Colentina, Iancului, Moslor, Obor, Pantelimon, Stefan cel Mare, Tei, Vatra Luminoasa,Pipera, Mihai Bravu, Electronicii, Floreasca, Baicului, Andronache, Ion Creanga.

Cu experienta, pasionati de ceea ce facem si dispusi oricand sa venim in ajutorul pacientilor nostri. Abordam planul de tratament tinand cont de particularitatile fiecarui pacient in parte. De aceea nu ne ocupam niciodata de mai multi pacienti in acelasi timp.

Prin instituirea unor programe individualizate de kinetoterapie, fizioterapie, masaj medical, special adaptate nevoilor fiecarui pacient in parte, bine coordonate si atent monitorizate de catre personalul specializat al cabinetului, starea de sanatate se va putea imbunatati simtitor de mult. Toate aceste tratamente, delatfel, te vor ajuta sa iti mentii starea de sanatate, de echilibru fizic, cu alte cuvinte, te vor ajuta sa te mentii intr-o forma fizica excelenta.

Serviciile de kinetoterapie sector 2 se adreseaza urmatoarelor persoane:

SUGARI SI BEBELUSI

  • Sanatosi (masajul si/ sau gimnastica sugarului adaptate categoriilor de varsta)
  • Cu afectiuni (kinetoterapia sugarului cu diagnostice precum : torticolis, talus-valgus, spina bifida, hipotonie musculara, pareza, paralizie, displazie de sold, intarziere in dezvoltarea motorie; masaj terapeutic pentru bebelusi )

COPII SI ADOLESCENTI

  • Sanatosi ( gimnastica de intretinere, programe de slabit pentru supraponderali, dezvoltarea fortei musculare si a mobilitatii articulare, etc.)
  • Cu afectiuni (kinetoterapie pentru corectarea atitudinilor vicioase ale coloanei- scolioza, cifoza, lordoza sau combinatii ale acestora-, pentru recuperare post-traumatica- imobilizare in aparat gipsat, fracturi, etc.).

ADULTI

  • Sanatosi (masaj, reflexoterapie, gimnastica de intretinere, electrostimulare, gimnastica gravidei)
  • Cu afectiuni (kinetoterapie, fizioterapie, masaj terapeutic, reflexoterapie- pentru afectiuni de tip ortopedic, neurologic, reumatologic, etc.).

Abordam planul de tratament prin kinetoterapie tinand cont de particularitatile fiecarei persoane in parte. De aceea nu ne ocupam niciodata de mai multi pacienti in acelasi timp.

Pentru detalii suplimentare si consultatii Kinetoterapie Sector 2. trebuie doar sa ne contactati.

Tratamentele si consultatiile de kinetoterapie se poate efectua la domiciliul pacientului.
Bucuresti, sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6.
Pentru programare sunati la: 0722.382.182