Info: contact@geokinetic.ro | Programari: 0722.382.182

Servicii kinetoterapie Bucuresti

Servicii Kinetoterapie Bucuresti, kinetoterapie la domiciliu Bucuresti, recuperare modicala prin kinetoterapie, consultatii kinetoterapie Bucuresti.

Exista o gama larga de afectiuni pentru care recuperarea prin kinetoterapie este specifica si absolut necesara. In acest sens, un program de kinetoterapie la domiciliu ajuta la tratarea urmatoarelor afectiuni: probleme ale aparatului locomotor, tulburari de statica vertebrala, dureri la nivelul coloanei vertebrale, cauzate de o activitate sedentara, afectiunile reumatice, afectiunile neurologice, afectiunile aparatului cardio-vascular, afectiunile aparatului respirator, afectiunile metabolice, maladiile congenitale, etc.

Prin instituirea unor programe individualizate de kinetoterapie, fizioterapie, masaj medical, special adaptate nevoilor fiecarui pacient in parte, bine coordonate si atent monitorizate de catre personalul specializat al cabinetului, starea de sanatate se va putea imbunatati simtitor de mult.

Abordam planul de tratament tinand cont de particularitatile fiecarei persoane in parte. De aceea nu ne ocupam niciodata de mai multi pacienti in acelasi timp. Sercviciile de kinetoterapie, fizioterapie, masaj si recuperare kinetoterapie sunt realizate la domiciliu pe toata raza orasului Bucuresti.

Oferim servicii kinetoterapie Bucuresti precum:

Pentru mai multe detalii despre Servicii Kinetoterapie Bucuresti, kinetoterapie la domiciliu trebuie doar sa ne contactati si in cel mai scurt timp o sa primiti un raspuns.