Info: contact@geokinetic.ro | Programari: 0722.382.182

Kinetoterapie Sector 4

Kinetoterapie Sector 4, servicii kinetoterapie la domiciliu Bucuresti, consultatii si tratamente kinetoterapie in Sector 4: Berceni, Giurgiu, Oltenitei, Piata Unirii, Tineretului, Vacaresti,Marasesti,Cutitul de Argint,Progresu,Aparatorii Patriei,Brancoveanu,Viilor.

GeoKinetic coopereaza cu pacientii pe durata intregului tratament de recuperare, luptand impreuna pentru atingerea obiectivelor propuse, intr-un timp cat mai scurt. Pe noi, reusita tratamentelor si satisfactia pacientilor ne motiveaza, iar succesul pacientilor este intotdeauna si succesul nostru.

Inca de la debutul tratamentului, ii prezentam informatii detaliate si o viziune clara asupra intregului proces de recuperare, precum si o perspectiva obiectiva cu privire la etapele tratamentului recomandat.

Oferim o gama variata de servicii de recuperare sportiva si medicala, incepand cu evaluarea aparatului locomotor si realizarea unor tratamente personalizate de kinetoterapie, fizioterapie, terapie manuala, masaj si reflexoterapie.

Serviciile de kinetoterapie sector 4 se adreseaza urmatoarelor persoane:

SUGARI SI BEBELUSI

  • Sanatosi (masajul si/ sau gimnastica sugarului adaptate categoriilor de varsta)
  • Cu afectiuni (kinetoterapia sugarului cu diagnostice precum : torticolis, talus-valgus, spina bifida, hipotonie musculara, pareza, paralizie, displazie de sold, intarziere in dezvoltarea motorie; masaj terapeutic pentru bebelusi )

COPII SI ADOLESCENTI

  • Sanatosi ( gimnastica de intretinere, programe de slabit pentru supraponderali, dezvoltarea fortei musculare si a mobilitatii articulare, etc.)
  • Cu afectiuni (kinetoterapie pentru corectarea atitudinilor vicioase ale coloanei- scolioza, cifoza, lordoza sau combinatii ale acestora-, pentru recuperare post-traumatica- imobilizare in aparat gipsat, fracturi, etc.).

ADULTI

  • Sanatosi (masaj, reflexoterapie, gimnastica de intretinere, electrostimulare, gimnastica gravidei)
  • Cu afectiuni (kinetoterapie, fizioterapie, masaj terapeutic, reflexoterapie- pentru afectiuni de tip ortopedic, neurologic, reumatologic, etc.).

Prin intermediul unor serii de tratament, kinetoterapia este in masura sa restabileasca sau/si sa mentina functiile articulatiilor, a grupelor de muschi, precum si a organismului in totalitate.

Pentru mai multe informatii, Kinetoterapie Sector 4 trebuie doar sa ne contactati.

Tratamentele de kinetoterapie se poate efectua la domiciliul pacientului.
Bucuresti, sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6.
Pentru programare sunati la: 0722.382.182