Info: contact@geokinetic.ro | Programari: 0722.382.182

Kinetoterapie Sector 5

Kinetoterapie Sector 5, servicii kinetoterapie la domiciliu Bucuresti, consultatii si tratamente kinetoterapie in Sector 5: Cotroceni,13 Septembrie, Dealul Spirii, Ferentari, Rahova, Salaj, Panduri, Gorge Cosbuc, Pieptanari.

Serviciile noastre se adreseaza diferitelor categorii de persoane si anume: copii si adulti cu indicatii de recuperare prin gimnastica medicala si fizioterapie, copii si adulti (inclusiv femei gravide si lauze) care doresc adoptarea unui stil de viata sanatos privind nutritia si mentinerea la o greutate normala si constanta.

Starea dumneavoastră de bine obținută prin mişcare, reprezintă esenţa conceptului nostru, promovând în sfera de activitate a fiecărui pacient modalităţile profilactice prin mişcare necesare menţinerii, conservării sănătăţii,cât şi mijloacele de recuperare prin mişcare necesare în ameliorarea și vindecarea diverselor afecţiuni.

Le  oferim pacientilor in functie de nevoi, tratamentul de specialitate prin programe individualizate stabilite de kinetoterapeuti cu experienta, special instruiti pentru a trata cu succes orice afectiune din domeniul kinetoterapiei.

Serviciile de kinetoterapie sector 5 se adreseaza urmatoarelor persoane:

SUGARI SI BEBELUSI

  • Sanatosi (masajul si/ sau gimnastica sugarului adaptate categoriilor de varsta)
  • Cu afectiuni (kinetoterapia sugarului cu diagnostice precum : torticolis, talus-valgus, spina bifida, hipotonie musculara, pareza, paralizie, displazie de sold, intarziere in dezvoltarea motorie; masaj terapeutic pentru bebelusi )

COPII SI ADOLESCENTI

  • Sanatosi ( gimnastica de intretinere, programe de slabit pentru supraponderali, dezvoltarea fortei musculare si a mobilitatii articulare, etc.)
  • Cu afectiuni (kinetoterapie pentru corectarea atitudinilor vicioase ale coloanei- scolioza, cifoza, lordoza sau combinatii ale acestora-, pentru recuperare post-traumatica- imobilizare in aparat gipsat, fracturi, etc.).

ADULTI

  • Sanatosi (masaj, reflexoterapie, gimnastica de intretinere, electrostimulare, gimnastica gravidei)
  • Cu afectiuni (kinetoterapie, fizioterapie, masaj terapeutic, reflexoterapie- pentru afectiuni de tip ortopedic, neurologic, reumatologic, etc.).

Suntem pregatiti sa va oferim ajutorul de care aveti nevoie si sa sprijinim integrarea copiilor si adultilor cu dizabilitati intr-o societate care va trebui sa ii accepte si sa ii inteleaga .

Pentru mai multe informatii, Kinetoterapie Sector 5 trebuie doar sa ne contactati.

Tratamentele de kinetoterapie se poate efectua la domiciliul pacientului.
Bucuresti, sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6.
Pentru programare sunati la: 0722.382.182