Info: contact@geokinetic.ro | Programari: 0722.382.182

Kinetoterapie Sector 3

Kinetoterapie Sector 3, servicii kinetoterapie la domiciliu Bucuresti, consultatii si tratamente kinetoterapie in Sector 3: Balta Alba, Centrul Civic, Dristor, Dudesti, Lipscani, Muncii, Salajan, Titan, Unirii, Vitan.

Calitatea tratamentelor efectuate de GeoKinetic este asigurata atat prin profesionalismul dovedit de-a lungul timpului cat si experientei acumulate.

Pacientii nostri beneficiaza de evaluari de specialitate si de tratamente de kinetoterapie si fizioterapie personalizate in functie de afectiunile de care sufera, astfel incat sa isi poata recupera in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii forma fizica atat de necesara in desfasurarea activitatilor de acasa, de la serviciu sau a activitatilor sportive.

In calitate de pacienti, cu ajutorul gimnasticii medicale, a masajelor terapeutice sau de intretinere, veti reusi sa va descoperiti si sa va mentineti posibilitatile de miscare in completa armonie cu propriul corp.

Serviciile de kinetoterapie sector 3 se adreseaza urmatoarelor persoane:

SUGARI SI BEBELUSI

  • Sanatosi (masajul si/ sau gimnastica sugarului adaptate categoriilor de varsta)
  • Cu afectiuni (kinetoterapia sugarului cu diagnostice precum : torticolis, talus-valgus, spina bifida, hipotonie musculara, pareza, paralizie, displazie de sold, intarziere in dezvoltarea motorie; masaj terapeutic pentru bebelusi )

COPII SI ADOLESCENTI

  • Sanatosi ( gimnastica de intretinere, programe de slabit pentru supraponderali, dezvoltarea fortei musculare si a mobilitatii articulare, etc.)
  • Cu afectiuni (kinetoterapie pentru corectarea atitudinilor vicioase ale coloanei- scolioza, cifoza, lordoza sau combinatii ale acestora-, pentru recuperare post-traumatica- imobilizare in aparat gipsat, fracturi, etc.).

ADULTI

  • Sanatosi (masaj, reflexoterapie, gimnastica de intretinere, electrostimulare, gimnastica gravidei)
  • Cu afectiuni (kinetoterapie, fizioterapie, masaj terapeutic, reflexoterapie- pentru afectiuni de tip ortopedic, neurologic, reumatologic, etc.).

Prin intermediul unor serii de tratament, kinetoterapia este in masura sa restabileasca sau/si sa mentina functiile articulatiilor, a grupelor de muschi, precum si a organismului in totalitate.

Pentru mai multe informatii, Kinetoterapie Sector 3 trebuie doar sa ne contactati.

Tratamentele de kinetoterapie se poate efectua la domiciliul pacientului.
Bucuresti, sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6.
Pentru programare sunati la: 0722.382.182